HR
EN
DE
POČETNA
O NAMA
USLUGE
URED
NAŠ TIM
NOVOSTI
KONTAKT
Ljubljana
Zagreb
Beograd

NEZAVISAN PREGLED POSLOVANJA (INDEPENDENT BUSINESS REVIEW)

Nezavisan pregled poslovanja je financijski pregled koji na temelju relevantnih činjenica i informacija pruža nepristran pregled planova kompanije. Duboka i temeljita analiza ovakvog pregleda će razviti ili poboljšati strukturirani plan te ponuditi strateške opcije za različite zainteresirane strane.
Nezavisni pregled poslovanja može se prilagoditi različitim specifičnim situacijama kako bi osigurao snažnu praktičnu pomoć u provedbi dogovorenih pristupa. Najčešće se priprema za potrebe banaka koje su kreditirale kompaniju, kao i za potrebe menadžmenta kompanije te investitora u društvo (npr. private equity fondovi, investicijske banke, imatelji obveznica i ostali kreditori).

 

Kada je pravo vrijeme za IBR?

• kada kao zainteresirana strana (npr. zajmodavac, investitor, vlasnik, itd.) imate pitanja i nedoumice u vezi s poslovanjem kompanije u kojoj imate određeni financijski interes, te želite da se imenuje neovisni financijski savjetnik za ocjenu stanja,
• kada kao kompanija želite bolje razumjeti razloge koji utječu na loše poslovanje te razumjeti dostupne opcije.

 

Koje su koristi za vas?

Mi ćemo vam pružiti informacije, alternativne mogućnosti restrukturiranja i preporuke koje će vam pomoći da razvijete svoju strategiju.

KF Finance d.o.o.
Strojarska cesta 20 (VMD kvart),
10000 Zagreb, Hrvatska
+385 1 8000 570
+385 91 6363 091
+385 91 3233 091
info@kf-finance.hr